Text

Oooops…Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi. Saya Ada TAWARAN EKSKLUSIF Untuk Anda!


Dengan hanya tambahan RM20! Saya akan berikan anda 6 RESEPI BESTSELLER saya kepada anda!

Ianya adalah ebook resepi yang mengandungi tips serta cara membuat air yang terbaik secara langkah-demi-langkah dan bergambar.

Ianya akan menjadi nilai tambah kepada ilmu yang  bakal anda perolehi melalui ebook utama Bisnes Air Balang yang berharga RM70 tadi.

Berikut adalah ebook resepi tambahan yang akan saya berikan kepada anda ...

TAMBAHAN 6 RESEPI TERBAIK!

EKSKLUSIF #1 : RESEPI TERBAIK AIR SOYA 

Seperti yang telah saya nyatakan sebelum inii. Air soya adalah merupakan antara produk jualan yang mempunyai kadar keuntungan yang sangat tinggi.  Sebagai peniaga air! Anda wajib tahu resepi dan cara membuat air soya!

Di dalam ebook ini, saya bukan sahaja berkongsi resepi air soya yang terbaik, malah saya juga turut berkongsi rahsia-rahsia bagaimana untuk membuat air soya yang terbaik!

  • Kacang soya jenis apa yang terbaik yang perlu digunakan untuk mendapatkan air soya yang sedap?
  • Bagaimana untuk mengelakkan air soya rasa hangit?
  • Bagaimana untuk mengelakkan air soya cepat basi?
  • Bagaimana untuk menjadikan air soya pekat dan tidak cair?

Semuanya saya dedahkan di dalam ebook bonus "Resepi Terbaik Air Soya" ini!

  EKSKLUSIF #2 : RESEPI TERBAIK JUS DURIAN BELANDA 

Ini adalah jus yang paling jarang peniaga-peniaga air jual! Tetapi jus buah inilah yang paling ramai dicari orang.

Jus buah ini jarang di jual oleh peniaga adalah kerana kesukaran untuk mendapatkan bekalan buah durian belanda! Tapi.... Anda tidak perlu risau! Saya bukan sahaja memberikan resepi dan langkah-langkah membuat jus durian belanda di dalam ebook ini!

Malah! Saya bocorkan juga kepada anda pembekal-pembekal bagi buah durian belanda ini! Dengan mengetahui sumber pembekal buah ini! Insyallah, anda tidak akan kehabisan stok untuk menjual jus buah ini!

    EKSKLUSIF #3 : RESEPI TERBAIK COCONUT SHAKE 

Sebagai peniaga air! malulah kalau anda tidak tahu membuat air coconut shake! Jadi, sebagai bonus, saya berikan anda resepi membuat air coconut shake!

Anda boleh gunakan resepi ini untuk berniaga.. ataupun boleh gunakan juga untuk membuat minuman santai ahli keluarga anda di rumah!

  EKSKLUSIF #4 : RESEPI TERBAIK JUS KEDONDONG ASAM BOI

Percaya atau tidak! Ini juga adalah salah satu jus buah yang paling laris di jual ketika bulan ramadhan! Resepi yang saya berikan di dalam ebook ini adalah resepi original dari saya sendiri!

Saya telah mula menjual jus kedondong asam boi ini sejak tahun 2012 lagi dan ianya memang laku keras!

Di dalam ebook ini saya tunjukkan sukatan yang tepat untuk membuat jus kedondong! Berapa kilo buah kedondong yang perlu digunakan dan berapa liter air yang perlu digunakan! Ini adalah penting, kerana jika ianya terlebih atau terkurang, jus kedondong anda akan menjadi kelat, bergetah dan tidak sedap!

     EKSKLUSIF #5 : RESEPI TERBAIK TEH AIS VIRAL

Sejak kebelakangan ini, anda boleh nampak banyak gerai-gerai kecil yang muncul yang hanya sekadar menjual teh ais sahaja! Ada yang namakan air mereka Teh Ais Peng, Teh Ais Kaw, Teh Ais Cincau, Teh Ais Madu dan macam-macam lagi.

Saya sendiri telah menguji dan membeli lebih dari 10 tempat orang yang menjual teh ais tersebut. Kebanyakkan, rasanya hanya biasa-biasa sahaja... tetapi ada satu tempat yang menjual teh ais yang betul-betul kaw dan padu!

Jadi, saya telah bertanya dan mengorek rahsia beliau! Dan resepi teh ais padu tersebut! Saya sharekan di dalam ebook ini!

     EKSKLUSIF #6 : RESEPI TERBAIK AIR LEMON SODA

Air lemon soda ini juga pernah menjadi viral suatu ketika dulu! Rasanya yang menyegarkan dan dikatakan turut menyihatkan kerana mempunyai ciri-ciri minuman detox, maka, ia mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Dan tahukah anda? Untung menjual air soda ini juga agak besar! Dengan hanya menjual 1 tong air lemon soda ini sahaja, anggaran kasar keuntungan yang boleh anda perolehi adalah sekitar RM100 bagi satu balang! Jadi mungkin anda boleh "test" menjual air ini pada bazar ramadhan akan datang!

 

 

Dengan Hanya Tambahan RM20!
6 Ebook Eksklusif Ini Akan Menjadi Milik Anda!

Memang satu tawaran yang amat rugi jika anda lepaskan.

Jika dikira-kira, setiap ebook tersebut hanya berharga RM3.50 sahaja! Jadi dapatkan ebook bisnes air balang beserta 6 ebook resepi eksklusif ini sekarang!


Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

YA! SAYA MAHU EBOOK BISNES AIR BALANG + 6 BUAH EBOOK RESEPI TERBAIK INI!
SEMUANYA DENGAN HARGA RM100 SAHAJA!!
(KLIK GAMBAR DIBAWAH)

ATAU

TIDAK! SAYA HANYA MAHU EBOOK BISNES AIR BALANG SAHAJA YANG BERHARGA RM80!
(KLIK DISINI!)

  

 

Diterbitkan dan diedarkan Oleh: 
Klikjer Publishing (002746251-P)
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.
SMS/WhatsApp : 012-3655625
Text